ONZE LOCATIE: BRINK 16 DEVENTER

Brink 16, een voormalige fietsenstalling

De tentoonstellingen van KunstaanZ zijn te zien in Brink 16, in het hart van de oude Hanzestad Deventer. Brink 16 is voor ons een tijdelijke locatie. We zijn in afwachting van een definitief onderkomen aan de Nieuwe Markt in Deventer. De Brink is het monumentale en centrale plein in de binnenstad van Deventer.

Rond de Brink zijn vooral horecagelegenheden gevestigd. Er zijn veel terrassen. In de zomerperiode is er tweemaal per week “Spelen op de Brink”, een populaire kinderactiviteit. Ook vinden er met regelmaat grotere evenementen plaats op het plein. Op vrijdagmorgen en op zaterdag wordt er weekmarkt gehouden.

Bij de VVV Deventer (Brink 89, schuin tegenover onze locatie) zijn rondleidingen verkrijgbaar voor een afwisselend en cultureel ‘dagje Deventer’.

ADRES
Brink 16
7411 BR Deventer
Coördinaten: 52.2527746, 6.1610403
Ga naar Google Maps

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Deventer is het slechts enkele minuten wandelen naar Brink 16.
Plan je reis met de NS via de reisplanner.
Voor je busreis kun je terecht op 9292.

MET DE AUTO
De Brink 16 ligt in de oude binnenstad van Deventer. De Brink zelf is afgesloten voor autoverkeer. Parkeren kun je in een van de parkeergarages in de nabije omgeving (P7 Brink – P6 Boreel – P1 Centrumgarage, P3 Stationsplein). Ook parkeren aan de overzijde van de IJssel is een mogelijkheid (P10, Twelloseweg, De Worp). Parkeren is daar gratis en je kunt met de veerpont de IJssel oversteken. Vanaf de aanlegplaats is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de Brink.

Kijk voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden in Deventer op Deventer.info.